BATMAN / MERKEZ - ATATÜRK ORTAOKULU

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuz Batman Atatürk Ortaokulu konferans salonunda saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın ardından öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinlikler ile tüm öğrenci, öğretmen ve velilerle birlikte coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 98.Yılı sebebiyle Okulumuz İdarecileri, öğretmen ve öğrencileri Batman Valiliğinin Düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Bayramı Resmi Törenine de okulumuz adına katılmışlardır.

Bu etkinlikleri hazırlayıp bizlere sunan başta değerli idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve etkinliklerimize katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Daha Nice Cumhuriyet Bayramlarının böyle coşkuyla kutlanması temennisiyle...

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Veli Toplantısı ; okulumuzda şubelere ait dersliklerde yapıldı. Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantı verimli bir şekilde tamamlandı.

Toplantıya katılım gösteren değerli bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP ) kapsamında yürütülen proje dolayısıyla Osmaniye, Niğde ve Kayseri' den 45 öğrenci, "Bilinçli Çocuklar, Güzel Yarınlar " projesi kapsamında okulumuza ziyarette bulundular.