BATMAN / MERKEZ - ATATÜRK ORTAOKULU

"A MUSICAL JOURNEY " e-Twinning Proje Panomuz

Okulumuzda e-Twinning projesi ortaklarından olan İngilizce öğretmenimiz Betül Kuzucu 'nun yaptığı  "A Musical Journey" adlı projemizin tanıtım panosu oluşturuldu.

Projemizde amaç müziği kullanarak dili kullanmak ve ülkeler arası müzikal yolculuğumuza herkesi ortak etmektir.

Türkiye-Azerbaycan ortaklığı ile başlatılmış olan e-twinning projemiz Bosna Hersek, Litvanya, Ukrayna, Polonya, Gürcistan, Bulgaristan, Romanya, Moldova ve İtalya ile yürütülmüştür. 12 ülkeden 25 ortak ile yürütülen bu projeye okulumuz İngilizce Öğretmeni Betül KUZUCU koordinasyonunda 5-B sınıfı öğrencileri Irmak ÇEVİK, Hamza BAYTAR, Aliekrem KAZAK, Negrican Nefiye ÇİÇEK ve Şeval ACAR dahil olmuşlardır. Projemizin amacı yabancı dil öğretiminde müziğin ritminin kolaylaştırıcı ve keyif verici gücünden faydalanarak dil becerimizi geliştirmektir. Öğrencilerimiz müzikal yolculukla öğrenirken eğlenmenin tadına varacaktır.

Projede emeği geçen değerli öğretmenimiz Betül Kuzucu' yu ve öğrencilerimizi tebrik eder teşekkür ederiz.

20-06-202320-06-2023

Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 11:06 - Görüntülenme: 127